FAQs – In de praktijk?

Zelfde prijs als bij de handelaar?
Ja, dat is het concept. Het is niet omdat winkelen bij lokale handelaars een plezier wordt via de webshop, dat wee er gebruik van maken om de prijzen te verhogen. Nee dus, maar we zouden je niet graag elders willen zien gaan… Wij vragen wel € 6,00 aan servicekosten. En wat een service!

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?
Elke vrijdag tussen 12u en 18u bij MamyBasket gelegen te Herendal 4 in 1150 St-Pieters-Woluwe (Dumonplein, Stokkel). U mag bij ons parkeren terwijl u uw bestelling afhaalt, zoals een Collect & Drive. Gelieve de gekozen tijdslot te respecteren. De afhaling gebeurt via onze balie op de achterkant van het gebouw. U hoeft het gebouw niet binnen te komen. Als u andere boodschappen te doen heeft, bevinden wij ons op 20 meter van Dumonplein, zijn winkels en talrijke parkeerplaatsen (gratis voor korte tijd).

Tot hoe laat kan ik mijn bestelling plaatsen?
Ten laatste de dag voordien (maandag & donderdag) tot 15u. Ten vroegste 10 dagen op voorhand (omdat bepaalde prijzen kunnen schommelen).
Maar opgelet de lokalen van MamyBasket zijn beperkt in plaats. Wij raden u dus aan om uw week goed op voorhand te plannen en zo vroeg mogelijk te bestellen. En zo helpt u ook de handelaars hun stock beter te beheren, waarvoor dank.

Hoe kan ik betalen?
Via de webshop en enkel met de Bancontact app. Waarom? Heel eenvoudig, wij wensen de bankkosten en commissies zo laag mogelijk te houden.

Levert u ook aan huis?
Wij hopen dit snel te kunnen voorstellen.

Kan ik ook per telefoon of mail bestellen?
Ja, neem gerust contact met ons op via 0475-68 05 15 of webshop@mamybasket.be. Zorg ervoor dat we de ontvangst van je bestelling op tijd hebben bevestigd (voor 15u de dag ervoor). Soms moeten we afstand nemen van onze telefoon of mailbox 😉

Hoe worden mijn aankopen gestockeerd?
Van bestelling tot afhaling volgen we nauwkeurig de regels van het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) inzake hygiëne en respect van de koelketen. De handelaars bereiden alle bestellingen voor op de ochtend van afhaling. MamyBasket centraliseert ze, sorteert ze en stockeert ze in professionele koelkasten om de versheid van de producten te garanderen tot wanneer u ze komt afhalen. Denk er ook aan om de koelketen naar het huis te respecteren: neem een vriestas mee!

Ik heb een speciaal verzoek voor een product (dat ik niet kan vinden)

Gebruik het veld “Opmerkingen” om contact met ons op te nemen. U kunt uw favoriete product opvragen dat niet in de webshop wordt aangeboden (u betaalt hiervoor bij het afhalen) of ons om speciale aandacht vragen bij het klaarmaken van uw bestelling. Daar houden we zoveel mogelijk rekening mee. Aarzel ook niet om ons te contacteren op 0475-68 05 15 of webshop@mamybasket.be.

Coronavirus
Uiteraard respecteren we de regels opgelegd door de overheid in de strijd tegen de verspreiding van het virus en we vragen jou hetzelfde te doen. Weet dat de afhaling contactloos gebeurt via onze balie. U hoeft het gebouw niet binnen te komen.
Het is dus belangrijk om uw tijdslot te respecteren om het aantal klanten tegelijkertijd te beperken.