Décors & Tissus

Décors & Tissus helpt u graag bij de totaalinrichting van uw interieur, en dit volledig volgens uw persoonlijke smaak en levensstijl.

Met een ervaren team, een uiterst efficiënte en professionele aanpak en een zeer ruime keuze aan kwalitatieve producten heeft Décors & Tissus alles in huis om u een perfecte service te bieden. Keuze maken uit gordijnen, jaloezieën, stoffering enz.? U wordt steeds persoonlijk begeleid en geadviseerd volgens uw smaak, de in te richten ruimte en uw budget.

Bij maatwerk komt Décors & Tissus vooraf bij u thuis alles nauwkeurig opmeten. Na het vervaardigen van uw bestelling wordt alles netjes en aan een correcte prijs bij u thuis geïnstalleerd.

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 02-673 42 74

Openingsuren: van dinsdag tot zaterdag tussen 10u en 15u. Gesloten op zondag en maandag.

Adres: Kerkstraat 152 te 1150 St-Pieters-Woluwe

FBhttps://www.facebook.com/D%C3%A9cors-et-tissus-968149629965031

Dirk & Marleen

Dirk & Marleen ontvangen u met de glimlach en helpen u graag verder bij uw aankoop van groenten en fruit van topkwaliteit.

U kunt hen niet mislopen op de Markt van Stokkel, het aanbod verse groenten en fruit ligt er als het ware letterlijk te blinken.

Dirk & Marleen geven er bovendien de voorkeur aan u zo veel mogelijke inlanse producten aan te bieden. Immers, waarom importeren wanneer onze lokale boeren ons kunnen voorzien van groeten en fruit van heel hoge kwaliteit?

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 0495 11 72 94

Openingsuren: bereikbaar alle dagen tussen 9u en 18u, behalve op zondag.

FBhttps://www.facebook.com/Groenten-en-fruit-Dirk-Marleen-1560534274163631

Frish

Reeds 10 jaar is Jean zowel toegewijde Chef aan huis als traiteur voor hoogstaande evenementen.

De huidige Corona crisis stimuleerde Jean Dutordoir om zijn concept nog verder te verfijnen en uit te breiden. Tijd om zich toe te weiden aan zijn tweede passie: vis!

Jean stelt meer dan ooit vast dat het niet evident is om in zijn regio een visboer te vinden die hoge kwaliteit biedt, en besluit zelf samenwerkingen aan te gaan met top leveranciers. Op deze manier kan hij ook binnen zijn gamma verse vis van hoogstaande kwaliteit bieden aan zijn klanten uit Tervuren en omstreken.

De voorkeur van Jean gaat uit naar vissoorten uit de omliggende zeeën waarvan de vangst verloopt met respect voor de seizoenen.

Als een ware Chef kiest, kuist en fileert Jean de vis met de grootste zorg zelf. Vervolgens wordt deze luchtledig verpakt teneinde de versheid langer te kunnen garanderen. U dient deze enkel nog te bereiden en nadien volop te genieten van de smaken van de zee.

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 0475-49 19 35

Openingsuren: bereikbaar alle dagen tussen 9u en 18u, behalve op zondag.

FB: https://www.facebook.com/FRISHTERVUREN

Gentiane Institut

Treedt binnen in deze vredige oase waar rust, hygiëne en professionalisme hand in hand gaan met de lichaamszorgen die u wenst.

Of u nu graag een schoonheidsbehandeling wenst of liever geniet van een relaxerende massage, u komt gegarandeerd volledig tot rust dankzij de unieke omgeving en de gepersonaliseerde aanpak.

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 02-779 85 95

Openingsuren: van maandag tot zaterdag tussen 9u en 20u, (donderdag tot 18u30 en zaterdag tot 16u30). Gesloten op zondag.

Adres: Herendal 69 te 1150 St-Pieters-Wolwue

FB: https://www.facebook.com/GENTIANEinstitut

La Foulardière

La Foulardière werd opgericht in 1983 en ontvangt u graag in het hartje van de Stokkel Square

Op zoek naar een verfijnd mode accessoire? Sjaals, juwelen, handtassen …, hier bent u aan het juiste adres!

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 02-772 99 09

Openingsuren: van maandag tot zaterdag tussen 10u en 19u. Gesloten op zondag.

Adres: Kerkstraat 96A te 1150 St-Pieters-Woluwe

FBhttps://www.facebook.com/lafoulardierestockel

La Passion du Goût – by La Moutonnerie

Ze bestaan sinds… 1956 ! Een passie doorgeven van vader op zoon !

De eerste beenhouwerij werd te Anderlecht opgericht door Georges Vander Biest. La Moutonnerie… in tijden waarin nog niet veel lamsvlees werd gegeten best wel een gedurfde naam voor een beenhouwerij. Echter, Georges Vander Biest specialiseerde zich in het aanbieden van zowel klassieke vleessoorten als lamsvlees en slaagde er zo in als pionier grote faam te maken.

Een goede 40 jaar later opende Luc, zoon van deze pionier, een tweede Moutonnerie te Ukkel.

In 2016 maakte de oude “Moderna” plaats voor La Passion du Goût – by La Moutonnerie, uitgebaat door Francis en zijn zoon Bruno. Het volledige team is gepassioneerd door het beroep en verwelkomt je met de glimlach!

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 02-779 05 78

Openingsuren: van maandag tot zaterdag tussen 8u en 18u. Gesloten op zondag.

Adres: Kerkstraat 148 te 1150 St-Pieters-Woluwe

FB: https://www.facebook.com/Passion1150

Le Clacbitou

Reeds sinds de jaren ’80 heet de familie Vebert klanten hartelijk welkom in hun kaaswinkel Le Clacbitou , ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op het Dumonplein.

U vindt er een brede waaier aan kazen, zowel harde, zachte als blauwe kazen – van rauwe of gepasteuriseerde melk en dit zowel van koe-, schaaps- als geitenmelk. Elke kaas wordt met passie gekozen en in hun kelders gerijpt. Expert of gewoon liefhebber, u wordt zonder twijfel aangenaam verrast door het aanbod van kwalitatieve en regionale producten!

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 02-779 26 31

Openingsuren: van maandag tot zaterdag tussen 9u en 18u30 (18u op zaterdag). Gesloten op zondag.

Adres: Dumonplein 25 te 1150 St-Pieters-Woluwe

FB: https://www.facebook.com/Fromagerie-Le-Clacbitou-253999591337209

Nyla Rose

Een roze etalage voor lekkerbekken waar kwaliteit, creativietit en service primeren.

Vanessa De Weerdt, dochter van de artisanale bakker De Weerdt, opende haar eerste bakkerij te Stokkel in 2017. Amper 2 jaar later opent ze een tweede zaak te St-Genuis-Rhode.

Als fan van glitter en decoratie, biedt Vanessa u overheerlijk en prachtig gebak aan, dit tot groot genot van uw gasten of kleine spruiten. Iets groots of iets kleins te vieren, uw vindt er voor ieder wat wils!

Ook de huisgemaakte broden zijn overheerlijk!

MamyBasket heeft het genoegen en het geluk Nyla Rose als heerlijke buurvrouw te hebben! Maar zoek Vanessa niet, ze werkt beneden in haar atelier aan haar creaties en dit op alle uren van de dag…

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 02-850 76 99

Openingsuren: alle dagen tussen 7u en 18u30 (zondag tot 15u). Gesloten op donderdag.

Adres: Dumonplein 4 te 1150 St-Pieters-Woluwe

FB: https://www.facebook.com/NylaRoseBakery

Pâtes en Folie

U hoeft niet helemaal naar Italië te reizen om heerlijke verse pasta te proeven ! Op de markt van Stokkel zeggen we « Buongiorno Signora Gaëtane » en dit al vanaf 5 uur ‘s ochtends.

Ravioli gevuld met vlees, kaas of groenten… Fijne tagliolini… Gebakken gnocchi als bijgerecht… Dit is wat Gaëtane, een gepassioneerde liefhebster van pasta en Italië, u aanbiedt: “Ik heb er al vele geproefd in mijn leven, maar geloof me, beter dan de pasta’s van Gaëtane vindt u niet!”

MamyBasket en haar familie kunnen dit alleen maar bevestigen … we zijn er gewoon dol op !

Rechtstreeks uit Italië, zonder toegevoegde smaak- of kleurstoffen en zonder bewaarmiddelen, wat wenst u nog meer?  Bovendien kunt u de pasta’s gerust invriezen, zo komt u nooit tekort. U weet maar nooit…

Phil dans ta Cave

Philippe ontvangt u graag in zijn kelder en dit reeds sinds 2003. Zijn passie voor wijnen gaf hij ook door aan zijn neef Jonathan en samen vormen ze een perfect team.

Het is niet altijd makkelijk om onze weg te vinden in de grote wereld van de wijn wanneer we geen kenner zijn. Gelukkig kunnen we rekenen op deze 2 experten die u steeds met goede raad zullen bijstaan zodat u de gepaste wijn kan kiezen voor elke gelegenheid.

Ook zij die zich wel tot de kenners kunnen rekenen komen zeker aan hun trekken tussen de 1000’en flessen wijn, bubbels en sterke drank. U zou bijna niet meer weten waar eerst te kijken om uw keuze te maken.

Bij vragen zijn zij bereikbaar op het nummer 02-779 08 94

Openingsuren: van maandag tot zaterdag tussen 10u (14u op maandag) en 18u30. Gesloten op zondag.

Adres: Kerkstraat 181 te 1150 St-Pieters-Woluwe

FB: https://www.facebook.com/phildanstacave